O nama

Tradicija koja traje punih 36. godina uz konstantno praćenje najnovijih tehnologija za kartonsko pakiranje,  omogućila je da naša kompanija  izraste u vodećeg lidera na tržištu komercijalne kartonske ambalaže i offset štampe.

Prestižne kompanije iz različitih industrijskih sektora čije proizvode svakodnevno viđate na policama ,u medijima, na ulicama i u Vašim kućama ,odavno su prepoznale kvalitet naših proizvoda i našu predanost da učinimo da Vaša ambalaža osvoji kupca na prvi pogled.

Ovo je prije svega rezultat milionskih ulaganja u posljednjem desetljeću u modernizaciju proizvodnih pogona, prilikom čega su instalirane najmodernije proizvodne linije, koje zadovoljavaju zahtjeve izbirljivog tržišta da uz usavršeni dizajn, dostignut vrhunski kvalitet štampe, zadovolje i mogućnosti izrade velikih količina štampanih materijala u kratkom roku, prvenstveno poštujući dogovorene termine.

Osim rekonstrukcije i uvođenja novih tehnologija, CPA poseban fokus stavlja na humanizaciju uslova rada i zaštite okoline, a od 2008.godine smo  postali  vlasnici certifikata međunarodno priznatog ISO STANDARDA 9001:2008 koji je garant  sprovođenja zacrtane politike kvaliteta.