ISO Standardi

Na svim nivoima kompanije koju birate za proizvođača ambalaže mora biti integrisan ISO STANDARD koji je garant da postoje zahtjevi o kvaliteti u procesu proizvodnje, u nabavci repromaterijala, u efikasnoj interakciji sektora, u zadovoljavanju kupaca, u poštivanju rokova isporuke i u stalnim mjerama poboljšanja svih procesa u okviru organizacije.

CPA proces dobijanja certifikata o implementiranom ISO 9001:2000 standardu započeo je 2005. godine sa ovlašćenim certifikacijskim uredom TUV SUD Menagement Service GmbH i od tada ga redovno, sa odličnim ocjenama na kontrolnim inspekcijama, obnavlja.

U 2009. godini firma CPA je uspješno izvršila tranziciju na normu standarda ISO 9001:2008., a sredinom 2018. godine uspješno izvršava tranziciju norme na ISO 9001:2015.

CPA od sredine 2017. godine na mnogobrojne upite svojih kupaca implementira FSC Stadard, a u maju 2018. godine uspješno brani FSC Standard na nazdornom auditu. FSC Standard je sistem upravljanja zaštitom šumskih resursa prema zahtjevima FSC Standarda kao dio opštih sistema upravljanja.

Preuzmite CPA – ISO Certifikat [PDF]

Preuzmite CPA – FSC Certifikat [PDF]