Standardi

Na svim nivoima kompanije koju birate za proizvođača ambalaže mora biti integrisan ISO STANDARD koji je garant da postoje zahtjevi o kvaliteti u procesu proizvodnje, u nabavci repromaterijala, u efikasnoj interakciji sektora, u zadovoljavanju kupaca, u poštivanju rokova isporuke i u stalnim mjerama poboljšanja svih procesa u okviru organizacije.

CPA proces dobijanja certifikata o implementiranom ISO 9001:2000 standardu započeo je 2005. godine sa ovlašćenim certifikacijskim uredom TUV SUD Menagement Service GmbH i od tada ga redovno, sa odličnim ocjenama na kontrolnim inspekcijama, obnavlja.

U 2009. godini firma CPA je uspješno izvršila tranziciju na normu standarda ISO 9001:2008., a sredinom 2018. godine uspješno izvršava tranziciju norme na ISO 9001:2015.

CPA od sredine 2017. godine na mnogobrojne upite svojih kupaca implementirao FSC CoC standard (FSCTM – Forest Stewardship CouncilTM) – licenčni broj FSC-C135469.Certifikacija je izvršena od strane TUV NORD CERT GmbH, te se uspješno brani FSC Standard na nadzornim auditima.FSC Standard je sistem upravljanja zaštitom šumskih resursa prema zahtjevima FSC Standarda kao dio opštih sistema upravljanja.

Preuzmite CPA – ISO Certifikat [PDF]

Preuzmite CPA – FSC Certifikat [PDF]